Gratis verloren data herstellen

Stellar Data Recovery Home V7 © Stellar Data

Stellar Data Recovery lanceert versie 7 van de Stellar Data Recovery Home en Pro software waarmee je tot 1 gigabyte aan verloren Windows-gegevens gratis kan herstellen.

Stellar Data Recovery Home en Pro V7 software voor Windows haalt documenten, spreadsheets, presentaties, foto’s, muziek, video’s en honderden andere bestandstypen terug.

De software werkt eenvoudig genoeg zodat ook absolute beginners ermee overweg kunnen. De applicatie scant het gehele opslagmedium of alleen een geselecteerde drive of map.

Je kunt alle opslagmedia zoals harde schijven, geheugenkaarten, usb-drives en ssd’s doorzoeken naar verloren gegevens.

Onder de motorkap is het programma uitgerust met een krachtiger scanalgoritme dat 25% meer resultaten geeft dan de vorige versie.

Voor het eerst zijn deze programma’s als ‘freemium-software’ verkrijgbaar. Met deze editie kunnen gebruikers 1 GB aan verloren data gratis terughalen met gebruik van alle functionaliteiten.

De software kan kosteloos worden gedownload van de website van Stellar Data Recovery: zie data recovery software. De ongelimiteerde Home versie kost 69 euro, voor de Pro versie is dat 99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content