Energiebesparende monitor voor zakelijk gebruik

MMD, fabrikant van Philips monitoren, introduceert de Philips 252B9 B-Line LCD-monitor. De 25-inch monitor is bedoeld voor zakelijk gebruik en is uitgerust met een sensor om energie te besparen.

Gaming-monitor met 4K-resolutie

AOC lanceert met de 28-inch G2868PQU een nieuwe gaming-monitor die een Ultra HD/4K-resolutie biedt en een HDR-ready TN-paneel heeft met een responsetijd van 1 ms.

Draagbare ssd's met usb-c

Transcend introduceert een nieuwe serie mobiele ssd's die zijn uitgerust met een USB 3.1 Gen 2 interface voor snelle gegevensoverdracht.

360-gradenvideo's in 4K

Ricoh voegt de Theta Z1 toe aan het gamma sferische camera's. De nieuwen 360-gradencamera heeft twee groothoeklenzen die beelden van circa 23 megapixel en video's in 4K vastlegt met één klik.

Nas met 5 sleuven en ssd-cache

Synology introduceert de DiskStation DS1019+, een nas-bureaumodel met vijf sleuven dat bedoeld is voor kleine bedrijven en geschikt is voor het streamen van Ultra HD-video.

Dit is het 5G-toestel van ZTE

Ook ZTE heeft op het Mobile World Congress een 5G-smartphone onthuld. Al blijft het raden naar de exacte specificaties. Wel geeft het Chinese bedrijf meer details over zijn Blade V10 smartphone.

Draagbare speaker om overal te feesten

Sony lanceert een draadloze en draagbare partyspeaker die ook inzetbaar is bij feestjes buiten. De nieuwe GTK-PG10 heeft zelfs geïntegreerde bekerhouders.

Samsung Tab in slankere uitvoering

Samsung lanceert een nieuwe versie van de Galaxy Tab. De Galaxy Tab S5e heeft een dunnere en lichtere metalen body en biedt een langere levensduur van de batterij.