Duo compacte hoge volume labelprinters

Epson kondigt twee alles-in-één labelprinters aan voor industriële toepassingen: de LW-Z5010BE heeft een geïntegreerd toetsenbord en scherm, terwijl de LW-Z5000BE bedoeld is voor gebruik met pc's en smart devices.

Olympus lanceert nieuwe PEN-systeemcamera

De nieuwe PEN E-PL10 systeemcamera van Olympus heeft een klassiek ontwerp en biedt geïntegreerde beeldstabilisatie, een Live MOS-sensor met 16 megapixel en de TruePic VIII-beeldprocessor.

43-inch ultrabrede gebogen monitor

MMD, fabrikant van Philips monitoren, lanceert een SuperWide 43-inch gebogen monitor die is ontworpen als vervanging voor een opstelling van meerdere schermen.

Soundbars met interne basdrivers

Teufel lanceert met de Cinebar Ultima en de Cinedeck twee audiosystemen die ook zonder subwoofer televisiegeluid met diepgang bieden.

Lichtgewicht camera maakt 360°-beelden

Ricoh introduceert een nieuw instapmodel in de Theta-serie 360-gradencamera's. De Theta SC2 maakt 14 megapixel foto's en video's met 30 frames per seconde in 4K-kwaliteit.

Compacte wifi-repeaters van AVM

AVM introduceert twee compacte wifi-repeaters waarmee je eenvoudig de wifi-reikwijdte van je thuisnetwerk vergroot. De FRITZ!Repeater 1200 doet dat voor de 5 GHz- en 2,4 GHz-band, de kleinere FRITZ!Repeater 600 voor de 2,4 GHz-band.

Budgetsmartphone heeft groot scherm

Alcatel, een merk van TCL, brengt met de Alcatel 3X een budgetmodel op de markt met een 6,52-inch HD+ Super Full View-scherm en een drievoudige camera op de achterzijde.

Docking station en ssd voor gamers

Seagate brengt met de FireCuda 520 SSD en het FireCuda Gaming Dock twee opslagoplossingen op de markt die specifiek gericht zijn op gamers.

Bluetooth oortjes met Gaming Mode

Razer, gespecialiseerd in hard- en software voor gamers, introduceert draadloze oortjes die Bluetooth 5.0 ondersteunen en een Gaming Mode hebben die zorgt dat geluid en video gesynchroniseerd blijven.

Tablet voor gebruik in zware omstandigheden

Dell introduceert de Latitude 7220 Rugged Extreme, een robuuste 12-inch tablet die ontworpen is voor gebruik in extreme omstandigheden en die leverbaar is in diverse configuraties.

Data News Jobs