Slimme oordopjes voor een goede nachtrust

Bose noise-masking sleepbuds © Bose

Bose lanceert met de Noise-Masking Sleepbuds kleine oordopjes met geïntegreerde technologie voor geluidsmaskering en met speciale geluiden om rustig in slaap te vallen.

De Noise-Masking Sleepbuds van Bose zijn kleine draadloze oordoppen die slaapverstorend lawaai buitensluiten en vervangen door rustgevende geluiden.

De Sleepbuds zijn het eerste Bose-product dat gebruik maakt van noise-masking technologie. In tegenstelling tot koptelefoons met actieve noise cancelling streamen de oordoppen geen muziek en hebben geen extra functies.

Bose levert de draadloze oordopjes met tien kant-en-klare ‘sleeptracks’ die slaapverstorende geluidsfrequenties, zoals snurken en verkeersgeluiden, verbergen onder een laag rustgevende audio, zoals golven op het strand of het zachte ruisen van bladeren.

De kleine oordopjes, die elk 1,4 gram wegen, worden geleverd met zachte StayHear+ Sleeptips in de maten S/M/L. De geluidsisolerende oortips zijn ontworpen om de hele nacht te dragen in iedere slaappositie.

Met de Bose Sleep App kan je op basis van de omgeving een slaaptrack en volume kiezen en ook de wekker zetten. De noise-masking sleepbuds gebruiken Bluetooth en zijn iOS- en Android-compatibel.

Bose levert de oordopjes die zijn afgewerkt in hoogglans wit in een charging case van geborsteld aluminium waarmee de batterij kan worden opgeladen tot een gebruiksduur van 16 uur.

De Bose noise-masking sleepbuds hebben een adviesprijs van 269,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content